Meny

Henlegger voldtektssak fra russetreff

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mener hendelsen som ble etterforsket som en mulig voldtekt under russetreffet i Kongeparken sist fredag, ikke var voldtekt, og har henlagt saken.

Det var under russetreffet i Kongeparken utenfor Stavanger forrige fredag at en kvinne henvendte seg til politiet og ble undersøkt på et voldtektsmottak.

– Vi har mottatt rapporten etter undersøkelsene av jenta ved voldtektsmottaket ved Stavanger universitetssjukehus. Det er ingen grunn til å tro at det har skjedd en voldtekt, og saken blir nå henlagt, sier lensmann Kåre Birkeland i Gjesdal til Stavanger Aftenblad.

Les også: Politiet følger opp tips om gruppevoldtekt av russ

Ifølge avisen var det kvinnens oppførsel og tilstand som gjorde at politiet iverksatte etterforskning av den mulige voldtekten.

Til sammen fire voldtekter ble anmeldt under russetreffet i Kongeparken i fjor, men alle ble henlagt uten at noen gjerningsmenn ble tatt, ifølge avisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus