Mann tatt med 90.000 smuglersigaretter på Furuset

En svensk-irakisk mann ble mandag stanset på Furuset i Oslo med 90.000 smuglersigaretter gjemt i bilen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tollerne kontrollerte den svenskregistrerte bilen under et rutineoppdrag på Furuset mandag kveld.

Den 44 år gamle svensk-irakeren, som kjørte bilen, forklarte at han skulle besøke familie i Norge, men tollerne så samtidig at bagasjerommet var fylt med svarte søppelsekker og at disse inneholdt sigaretter, melder Tollvesenet.

Les også: Mann tatt i tollen med over 600.000 kroner

Nærmere opptelling viste at det dreide seg om 450 kartonger med i alt 90.000 sigaretter. Det utgjør en avgiftsunndragelse på 278.500 kroner. Nå risikerer 44-åringen å miste bilen sin. Tollvesenet vil be om at bilen inndras fordi den er bygd om og tilpasset smugling.