– Får ikke ransake boligene til mistenkte i Maddie-saken

ETTERFORSKER: Madeleine McCann forsvant sporløst fra ferieleiligheten til McCann-familien i Praia da Luz den 3. mai 2007. Britisk og portugisisk politi etterforsker nå forsvinningssaken. Foto: AP Photo
ETTERFORSKER: Madeleine McCann forsvant sporløst fra ferieleiligheten til McCann-familien i Praia da Luz den 3. mai 2007. Britisk og portugisisk politi etterforsker nå forsvinningssaken. Foto: AP Photo

Britisk politi nektes av en portugisisk dommer å ransake boligene til tre mistenke personer i jakten på Madeleine McCann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scotland Yard har blitt nektet muligheten til å ransake hjemmene til mistenkte personer som jobbet på feriekomplekset i Praia da Luz i Portugal der Madeleine McCann forsvant i 2007.

Madeleine ble kidnappet fra rommet der hun lå og sov mens foreldrene var ute og spiste med venner.

Britisk politi har lenge håpet å avhøre de mistenkte, men etterforskningen skal nå ha fått seg et skudd for baugen med dommerens avgjørelse, skriver The Mirror.

Etterforskerne ønsket å gjennomgå de mistenktes bankkontoer for å se om de har mottatt store pengesummer - noe som kan tyde på betaling for en kriminell handling.

Les også: – Frustrert over manglende samarbeid i Madeleine-saken

Skal grave etter Madeleine

Tirsdag ble det kjent at politiet skal grave tre stedet i feriebyen der den britiske jenta forsvant.

Det ene søkeområdet ligger rett ved leilighetskomplekset Ocean Club, der familien bodde, mens de to andre områdene ligger ved en kirke nær stranden.

Scotland Yard har fått tillatelse av portugisiske myndigheter til å iverksette søket, som er ventet å starte om få uker, skriver Daily Mail.

Politiet vil blant annet bruke radar for å undersøke steder der jorden har blitt forstyrret det siste tiåret.

Les også: Graver etter Madeleine

– Vi venter på deg

Foreldrene til Madeleine fortalte forrige uka at de ikke har gitt opp håper om å finne datteren i live.

– Vi venter på deg. Vi kommer aldri til å gi opp. Vi gjør alt vi kan for å finne deg, sier Kae og Gerry McCann til ABC News.

Siden den britiske jenta forsvant for syv år siden har saken fått enorm oppmerksomhet verden over.

I overkant av 190.000 norske kroner er utlovet i dusør til personer som fører til identifisering av den eller de som er ansvarlige for bortføringen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus