Meny

Se bildene fra Northug-krasjen

Se bildene fra Northug-krasjen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik så det ut da Northugs bil ble totalvrak i Trondheim natt til søndag.

Les hele saken: Northugs bil i alvorlig ulykke

Saken fortsetter under bildetHer begynte det å gå galt. Du kan se sporene inn mot rundkjøringen.Her begynte det å gå galt. Du kan se sporene inn mot rundkjøringen.

Saken fortsetter under bildetBilen fortsetter over rundkjøringen.Bilen fortsetter over rundkjøringen.

Saken fortsetter under bildetDen treffer to trafikkskilt og ender i autovernet.Den treffer to trafikkskilt og ender i autovernet.

Saken fortsetter under bildet

Saken fortsetter under bildet

Saken fortsetter under bildetDet var to personer i bilen. En ble sendt på sykehus, den andre stakk av fra stedet.Det var to personer i bilen. En ble sendt på sykehus, den andre stakk av fra stedet.

Saken fortsetter under bildetBilen ser ut til å være totalskadet.Bilen ser ut til å være totalskadet.

Saken fortsetter under bildet

Saken fortsetter under bildet

Saken fortsetter under bildet

Saken fortsetter under bildetStatens vegvesen rykket ut søndag morgen for blant annet å finne ut hvor stor fart bilen holdt.Statens vegvesen rykket ut søndag morgen for blant annet å finne ut hvor stor fart bilen holdt.

Saken fortsetter under bildetFøreren av bilen ble sporet opp av hund i sitt hjem og tatt med til politiet i Trondheim.Føreren av bilen ble sporet opp av hund i sitt hjem og tatt med til politiet i Trondheim.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus