Meny

Kvinne i bil stanset på E18, blåste 3 i promille

Det var her, på E18 ved Høvik, at kvinnen ble stoppet med en over gjennomsnitlig promille. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe/ NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg skjønner ikke at det går an å kjøre bil en gang med en promille på 3, sier operasjonsleder Tora Jordan i Asker og Bærum politidistrikt.

Politiets alkometer viste cirka 3 da kvinnen blåste i det der hun ble stoppet. Senere søndag morgen, da det ble gjort bevissikring på politistasjonen, fastslo politiet en promille på 2,2 etter blant annet å ha trukket fra usikkerhetsmarginer, får NTB opplyst.

Den kvinnelige sjåføren i 40-årene hadde vinglet kraftig i veibanen før hun og bilen ble stoppet på E18 ved Høvik i Bærum kommune. Hun hadde skjenet så kraftig i hele kjørebanen, at hun i praksis tok i bruk alle tre filene.

– Da våre folk stoppet henne, klarte hun ikke å gjøre rede for seg. Vi er i ferd med å ta henne inn til stasjonen nå, slik at vi får snakket med henne, sier operasjonsleder Tora Jordan.

Med så høy promille vil kvinnen måtte belage seg på fengselsstraff. Hun har tidligere vært straffet for promillekjøring.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus