Meny

Aqua-Lene anmelder dansk Se og Hør

En rekke tekstmeldinger som danske medier har fått tak i, skal vise hvordan danske Se og Hørs hemmelige kilde overvåket pengebruken til kjendiser og kongelige. Bildet viser Lene Nystrøm.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lene Nystrøm (40) anmelder danske Se og Hør etter overvåkingsskandalen.

Den siste uken har det blitt kjent at det danske ukebladet skal ha betalt en IT-spesialist for å overvåke kredittkortinformasjonen til en rekke danske kjendiser og kongelige. Han skal ha vært Se og Hørs kilde mellom 2008 og 2012.

Flere danske kjendiser har anmeldt bladet etter at skandalen ble kjent, deriblant skuespiller Mads Mikkelsen. Nå gjør også norske Lene Nystrøm det samme etter at også hun skal ha blitt overvåket.

Bakgrunn: Se og Hør-skandalen i Danmark vokser

– Dette er gjort på bakgrunn av at Lene synes det er en stygg sak, at vi ønsker å gå hele veien med dette lavmålet, og selvfølgelig på bakgrunn av totalvurderingen gjort av vår advokat, John Christian Elden, sier Nystrøms manager Ole Jonsbråten til VG.

Elden sier de anmelder dansk Se og Hør samt de ansatte i bankene som har snoket i og sladret om Lenes privatliv.

– Om også andre bør straffes, må dansk politi vurdere, sier Elden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus