Politiet mener dødsfall kan skyldes Facebook-trend

En kvinne i 50-årene ble fredag funnet død i sjøen, ikledd badetøy, i Melbu i Vesterålen. Politiet mener det er mulig at dødsfallet kan henge sammen med Facebook-farsotten «hopp i havet».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er ikke sånn at politiet tror det er en sammenheng mellom dette dødsfallet og disse hopp i havet-utfordringene, men vi kan ikke utelukke det. Det er jo veldig mye av dette nå for tiden, spesielt her oppe i nord, sier operasjonsleder Grete Birkeland i Midre Hålogaland politidistrikt til NTB.

«Hopp i havet» handler om å ta seg et bad i det iskalde vannet og samtidig utfordre venner og bekjente til å gjøre det samme gjennom Facebook.

Ifølge Avisa Nordland ble den omkomne funnet ved en flytebrygge ved en nedlagt sildoljefabrikk i Melbu havn i Vesterålen. Hun var ikledd badetøy og et badehåndkle ble funnet på brygga.

Politiet understreket allerede da meldingen kom inn i 21-tiden fredag at det ikke var mistanke om at noe kriminelt hadde tilstøtt kvinnen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus