– Herreavdelingens hund drept

Alba var radioverten Yan Friis sin trofaste følgesvenn. Foto: Skjermdump Facebook Herreavdelingen
Alba var radioverten Yan Friis sin trofaste følgesvenn. Foto: Skjermdump Facebook Herreavdelingen

Tatt av hundespann på luftetur.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Alba takker for seg. Drept av hundespann som feide gjennom boligområdet vårt i går kveld. Hun fikk ikke tid til å reagere engang før de var over henne. Hadde vi ikke hatt henne i bånd ville hun antageligvis ha kommet seg unna», skriver Yan Friis på Herreavdelingens Facebook-gruppe.

Herreavdelingen er et radioprogram på P1 hvor Yan Friis og Finn Bjelke møtes, prater om hverdagslige forviklinger og spiller musikk.

Pomeranianen Alba var Friis lille følgesvenn, og mange synes det var morsomt at radioverten hadde valgt en så liten og søt hund.

Friis fortalte ofte om hverdagslige komplikasjoner rundt hundeholdet, som hvordan man på best (eller verst?) mulig måte kvitter seg med lorteposen.

Mange av Herreavdelingens lyttere har kommentert Facebook-posten om «drapet på Alba»:

«Trist å høre Yan....det var flott å artig å høre deg i lastebilen da du pratet om henne i programmet. Kondolerer......»

«Farvel, kjære lille hund. Du gav oss mange gode stunder.»

«At Alba var en avholdt rikskjendis er det ingen tvil om når vi ser reaksjonene her. Hvil i fred, lille venn av landets radiolyttere.»

Saken fortsetter under bildetSkjermdump: FacebookSkjermdump: Facebook

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus