Britisk politi bekrefter at Peaches Geldof døde av overdose

Britisk politi bekrefter at Peaches Geldof etter alt å dømme døde som følge av en overdose heroin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 25 år gamle datteren til popstjernen Bob Geldof ble funnet død i sitt hjem 7. april i år, sammen med den elleve måneder gamle sønnen Phaedra.

The Times kunne torsdag fortelle at hun døde av en overdosedøde heroin og at hun dermed led samme skjebne som moren Paula Yates.

Under et rettsmøte i Gravesend i Sør-England torsdag, bekreftet britisk politi langt på vei dette.

– Nylig bruk av heroin, og de nivåer som ble funnet, spilte trolig en rolle i hennes død, sa politioverbetjent Paul Fotherington.

Slo alarm

Peaches Geldof arbeidet som modell, programleder på TV og skrev for britiske aviser og magasiner.

Ektemannen Thomas Cohen og den 2 år gamle sønnen Astala var ikke hjemme da hun døde i parets bolig i Wrotham i Kent. Det var mannen som slo alarm da hun ikke tok telefonen.

I sin siste spalte i bladet Mother and Baby, som ble trykket etter hennes død med Bob Geldofs tillatelse, skrev Peaches at hun var lykkeligere enn noensinne med sine to små barn.

Mistet moren

Peaches Geldof ble begravet i landsbyen Davington i Kent, med mange superstjerner, blant dem Kate Moss, til stede.

Kirken var den samme som moren Paula Yates ble bisatt i under lignende omstendigheter for 14 år siden.

Yates passet på den fire år gamle datteren Heavenly Hirani Tiger Lily, som hun hadde sammen med vokalisten i rockebandet INXS, Michael Hutchence, da hun tok en overdose heroin i 2000.

Hutchence ble funnet død på et hotellrom i Sydney tre år tidligere, og australsk politi konkluderte med at det var selvmord.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus