Meny

Mourinho: – Ett minutt avgjorde alt

For fjerde år på rad måtte José Mourinho (til h.) se sitt lag tape semifinalen i mesterligaen. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

José Mourinho måtte for fjerde år på rad se sitt lag tape semifinalen i mesterligaen. – Ett minutt avgjorde alt, sa han etter Chelseas 1-3-tap mot Atlético Madrid.

– Helt til det minuttet var kampen veldig jevn. I første omgang var det mer oss enn dem, men så kom minuttet som endret alt. Først gjorde Atlético-keeperen en «umulig» redning på John Terrys nikk, minuttet senere fikk de straffespark og gjorde 2-1, sa portugiseren.

I virkeligheten var det flere minutter mellom Terrys heading i det 53. minutt og straffesituasjonen i det 59. minutt, men de to situasjonene utgjorde forskjellen mellom himmel og helvete for Mourinhos lag.

Bakgrunn: Madrid-derby i mesterligafinalen

Som Real Madrid-trener måtte han tåle semifinaletap i mesterligaen tre år på rad. I år håpet han å få møte Real Madrid i finalen, men slik skulle det ikke gå.

– Med 1-2 mot et lag som Atlético ble det nesten umulig. Etter straffesparket var det bare ett lag på banen. Moralen deres var høy, for de visste at de hadde resultatet under kontroll, sa han.

Les også: Ronaldo-rekord da Real brøt forbannelsen

– Jeg må gratulere dem, for det er et veldig godt lag, og det de gjør i den spanske serien er fantastisk.

Mourinho har vunnet mesterligaen med Porto og Inter, men verken i Chelsea eller Real Madrid har han greid å ta det siste steget til finale.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus