Meny

Krever full isolasjon for drapssiktet ektemann

Arkivbilde av Agnes Elisabeth Müller, som har vært savnet siden lørdag 19. april. Foto: Politiet / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil be om full isolasjon og fire uker i varetekt for den drapssiktede ektemannen til Agnes Elisabeth Müller (36) som blir framstilt for fengsling onsdag ettermiddag.

Fengslingsmøtet vil starte i Jæren tingrett klokka 13.00. Politiet vil be om at dørene lukkes og at det også legges ned forbud mot å gjengi offentlig innholdet i fengslingskjennelsen etter rettsmøtet.

– Politiet vil begjære ektemannen varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud, hvorav de to første undergitt fullstendig isolasjonen, skriver politiadvokat Kristin Nord-Varhaug i en uttalelse onsdag formiddag.

For å verne etterforskningen vil politiet også be om at 34-åringen nektes tilgang til aviser og TV under fengslingsperioden.

Politiet er tilbakeholdne med å gi flere opplysninger i saken, men gjentar oppfordringen til vitner om å melde seg som de tror de kan ha sett noe ved Oanes ferjekai i Forsand den 16. april ved 23-tiden om kvelden.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus