To pågrepet for vold i Bergen

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet etter at to personer ble utsatt for grov vold på Minde i Bergen natt til onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ble pågrepet i Bergen sentrum, opplyser politiet til TV 2.

– De vil bli avhørt, og så vil etterforskere avgjøre den videre prosessen, forteller operasjonsleder Terje Magnussen, som foreløpig ikke kan si noe mer om de pågrepne.

Kjørt til legevakt

Det var en mann og en kvinne som ble utsatt for det politiet karakteriserer som alvorlig vold. Begge ble kjørt til legevakten.

– Mannen ble skallet ned, mens kvinnen var forslått og hadde blitt tatt kvelertak på. Gjerningsmannen hadde revet hår av henne – patruljen fant hårdotter på bakken, fortalte operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiet fikk en rekke nødtelefoner fra vitner som så opptrinnet. Slåssingen skal ha startet inne i kvinnens leilighet ved 0.40-tiden og siden forflyttet seg ut på gaten. Gjerningsmannen rakk å få med seg gjenstander fra kvinnens leilighet, før han forsvant fra stedet på sykkel.

Politiet raskt på stedet

– Han kan ha fått med seg en iPhone, men han var forduftet da patruljene kom til stedet. Det til tross for at det bare tok seks minutter før vi var framme, sier Kronen.

Relasjonen mellom gjerningsmannen og ofrene er ikke klarlagt. De to ofrene er ikke alvorlig skadd.

– Tross alt har dette gått relativt greit, men det er en alvorlig sak, sier operasjonsleder Kronen.

Personvernpolicy