Meny

Drapssak i Trondheim: Samboer ikke lenger siktet

Politiet i Trondheim, Kystvakten, og Trøndelags brann- og redningstjeneste deltok alle i søket etter Vibeche Sofie Falck Danielsen langs Nidelven i Trondheim sentrum. Hun ble senere funnet død i samme elv 20. januar i år. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Trondheim har henlagt saken mot samboeren til den drepte Vibeche Sofie Falck Danielsen. Han var siktet for bevisforspillelse. To andre personer er siktet for drap.

Straffesaken mot den 51-årige samboeren er henlagt på grunn av bevisets stilling, skriver Adresseavisen.

– Min klient er fornøyd med henleggelsen, men han mener at han aldri burde vært siktet i saken, sier mannens forsvarer, advokat Torfinn Svanem.

Saken mot 51-åringens kamerat, som var siktet for å ha fjernet spor fra åstedet, er henlagt.

48-årige Vibeche Sofie Falck Danielsen ble funnet død i Nidelva 20. januar i år, etter å ha vært savnet fra 16. januar.

Ifølge politiet ble Danielsen først drept og så fraktet i rullestol til friområdet Marinen, der hun ble dumpet i elva. Den 34-årige kvinnen som er siktet for drapet, nekter straffskyld, mens den 48-årige samboeren så langt ikke vært villig til å avhøres.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus