Paul Simon og kona i retten

Paul Simon og hans kone Edie Brickell måtte mandag møte i retten siktet for ordensforstyrrelser etter en hendelse i ekteparets hjem i New Canaan i Connecticut i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble tilkalt etter at en krangel mellom de to utartet, men i retten ville både Simon og Brickell avdramatisere hendelsen.

– Ingen av oss har noe å frykte eller føle seg truet for, sa Simon. Brickell sa seg enig.

Les også: Snill mann med kontroversiell suksess

– Han er ingen trussel mot meg i det hele tatt, sa hun til dommeren.

72 år gamle Simon fikk sitt store gjennombrudd på 60-tallet sammen med barndomsvennen Art Garfunkel. Han giftet seg med sangeren Edie Brickell (48) i 1992, og paret har tre barn sammen.

Ifølge parets advokat, Allan Cramer, oppsto det en krangel mellom de to i en hytte på eiendommen deres. Da Simon forsøkte å forlate stedet, sperret Brickell døra, forteller han. Ifølge Cramer dyttet de to hverandre, men det skjedde ikke noe mer. Det var Brickells mor, som var på besøk, som ringte politiet.

Les også: Lykketur til Graceland

Politisjefen i New Canaan, Leon Krolikowski, opplyste at begge hadde mindre skader etter hendelsen, forårsaket av «aggressivitet fra begge parter». Paret var imidlertid samarbeidsvillige da politiet kom.

Simon har i løpet av sin karriere vunnet tolv Grammy-priser og er blant annet kjent for sanger som «The Sound Of Silence», «Mrs. Robinson», The Boxer», «Mother And Child Reunion», «50 Ways To Leave Your Lover» og «You Can Call Me Al».

Personvernpolicy