Meny

19-åring kritisk skadd i trafikkulykke ved Mosjøen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 19 år gammel kvinne ble kritisk skadd i en frontkollisjon mellom to personbiler på E6 nord for Mosjøen i Nordland mandag ettermiddag.

Kvinnen har meget alvorlige brudd- og hodeskader, og situasjonen hennes er kritisk, får NTB opplyst ved akuttmottaket på Helgelandsykehuset i Mo i Rana mandag kveld.

19-åringen ble fløyet til sykehuset med luftambulanse og ble senere mandag overflyttet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø.

Kvinnen kjørte den ene bilen og satt fastklemt etter sammenstøtet. Den andre bilen ble kjørt av en mann i midten av 50-årene som hadde en jevnaldrende kvinne som passasjer. Begge ble brakt til sykehuset i Mo i Rana for undersøkelse. De ble lettere skadd og begge ble utskrevet mandag kveld.

Ulykken skjedde i en 80-sone i en sving rett etter en bakketopp ved Ømmervatnet.

– Ifølge vitner kom den ene bilen over i motsatt kjørefelt. Vi er ferdig med undersøkelsene på kollisjonsstedet, men ikke med de tekniske undersøkelsene av bilene, sier operasjonsleder Jon Røsdal i Helgeland politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om kollisjonen klokka 13.39 og var på stedet litt under en halvtime senere.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus