Streikende kinesere: – Vi skremmes tilbake på jobb

Aktivister roper slagord til støtte for streikende kinesiske arbeidere under en aksjon i et kjøpesenter i Hongkong. Titusenvis av arbeidere ved en kinesisk fabrikk som lager sko for store merkenavn som Nike og Adidas gikk mandag tilbake på jobb. Streikeledere anklager myndighetene i Beijing for skremselstaktikk. (Foto: Tyrone Siu / Reuters / NTB scanpix)
Aktivister roper slagord til støtte for streikende kinesiske arbeidere under en aksjon i et kjøpesenter i Hongkong. Titusenvis av arbeidere ved en kinesisk fabrikk som lager sko for store merkenavn som Nike og Adidas gikk mandag tilbake på jobb. Streikeledere anklager myndighetene i Beijing for skremselstaktikk. (Foto: Tyrone Siu / Reuters / NTB scanpix)

Titusenvis av streikende arbeidere ved en kinesisk fabrikk som lager sko for merkenavn som Nike og Adidas, vender tilbake på jobb. Streikeledere anklager myndighetene i Beijing for skremselstaktikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon