Meny

Krasjet inn i politibil – to polititjenestemenn skadd

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To polititjenestemenn ble sendt til sykehus etter en påkjørsel på E18 ved Sandvika søndag kveld. I tillegg ble to personer sendt til legevakt etter hendelsen.

– De er til observasjon på Bærum sykehus. De har klaget på ryggsmerter og nakkesmerter, sier operasjonsleder Tor Arne Bakken ved Asker og Bærum politidistrikt til NTB om tilstanden til de to polititjenestemennene.

Ifølge sykehuset er tilstanden til de to stabil og under utredning, melder Aftenposten.

Politiet opplyser også til avisen at bilen som kom bakfra holdt forholdsvis høy hastighet ettersom ulykken skjedde i en 80-sone.

Til Budstikka forklarer innsatsleder Tomm Berger at politiet hadde stanset et kjøretøy for kontroll, og idet de var ferdig med kontrollen, kjørte en tredje bil inn i politibilen bakfra, slik at politibilen ble skjøvet inn i bilen foran.

Politiet bekrefter at en 39 år gammel mann kjørte inn på en havarilomme og deretter rett i bakdelen på politibilen. Årsaken til dette er foreløpig ikke kjent.

Ifølge politiet er det ikke noen kobling mellom den bilen som ble kontrollert og bilen som kjørte inn i politibilen. Det er heller ikke rus involvert.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus