Meny

Pågrepet etter skyting i Stockholm

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi har pågrepet og siktet tre personer for drapsforsøk etter at to personer ble skutt og såret i Stockholm lørdag kveld.

De tre som er pågrepet, er mellom 22 og 29 år, opplyser Kjell Lindgren ved Stockholms-politiet. Han vil ikke si mer om pågripelsen og forklarer at de tre ennå ikke var avhørt søndag formiddag.

Skyteepisoden skjedde på et utested i utkanten av Stockholm lørdag kveld. De to mennene satt og drakk øl da en mann gikk mot dem og åpnet ild.

Ifølge øyenvitner avfyrte mannen flere skudd, men det er uklart hvor mange.

– Jeg mener å ha hørt seks-sju skudd, en annen hørte tre-fire. Det er vanskelig å si, forteller et øyenvitne.

Bakgrunn: To personer skutt på bar i Stockholm

Panikk

Ifølge Aftonbladet, som viser til politikilder, ble det ene offeret truffet i halsen. Den andre mannen skal ha blitt skutt i brystet. En av dem ble fløyet til sykehus i ambulansehelikopter, den andre ble kjørt i ambulanse.

Ytterligere en person oppsøkte kort tid etter selv sykehus med skuddskade i foten. Det er uklart om vedkommende var til stede under skytingen.

Panikk

Skytingen på utestedet utløste full panikk, forteller øyenvitner.

– Vi la oss ned på gulvet. Det ble panikk i lokalet, forteller en av dem som var i lokalet.

Politikilder opplyser at tre eller fire menn ble sett løpende bort fra stedet etter skytingen før de kastet seg inn i en bil og kjørte bort.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus