Meny

Femåring døde etter påkjørsel i Nes

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den fem år gamle gutten som ble påkjørt av en bil ved et kjøpesenter i Nes i Akershus lørdag, døde på sykehuset av skadene, opplyser politiet i Romerike.

Ulykken skjedde ved Amfisenteret i Vormsund like før klokken 11. Kort tid etter ble han fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

– Gutten døde på sykehuset lørdag kveld, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Guttens far skal ha vært vitne til påkjørselen. Verken han eller den kvinnelige føreren av ulykkesbilen har foreløpig vært i stand til å la seg avhøre.

Hendelsesforløpet er foreløpig ikke klart, men lensmann Bengt Ingar Jahren ved Nes lensmannskontor sa til NTB lørdag at bilføreren ville bli avhørt tidligst søndag morgen.

Ulykkesstedet ble avsperret etter trafikkulykken, og kriminalteknikere undersøkte stedet lørdag. Bilen er tatt inn til undersøkelser, opplyser politiet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus