Meny

Mourinho syk før møtet med Liverpool

José Mourinho er syk før søndagens kamp mot Liverpool og reiste ikke sammen med laget i frykt for å smitte spillerne. Foto: Sergio Perez / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag møtes Liverpool og Chelsea på Anfield til en kamp som kan avgjøre gullkampen i Premier League. Chelsea-manager José Mourinho har fått alt annet enn en ideell oppladning.

Chelsea er nødt til å vinne for å holde liv i gullhåpet, men Mourinho har sagt han vurderer å stille med et svekket lag på grunn av klubbens returmøte med Atlético Madrid i mesterligaen onsdag.

Mourinho sliter med sykdom og har fått en dårlig oppladning til kampen.

Les også: Shelveys kjempescoring senket Villa

Lørdag kveld meldte Chelsea på sin Twitter-konto at laget har ankommet Liverpool, men at Mourinho ikke reiste sammen med troppen.

– Mourinho føler seg dårlig og vil ikke smitte spillerne, meldes det.

Liverpool trenger sju poeng på de siste tre kampene for å være sikret gullet, men vinner de søndag kombinert med at Manchester City taper for Crystal Palace senere på dagen, trenger de bare ett poeng på de siste to kampene.

Les også: Drømmestart for Giggs

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus