Meny

Ingen spor etter savnet kvinne i Rogaland

Agnes Elisabeth Müller har vært savnet siden 16. april. Tobarnsmoren fra Forsand ble sist sett på Oanes ferjekai rundt klokka 23 onsdag 16. april. Foto: Politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag gikk politiet dør til dør i området hvor den 36 år gamle kvinnen fra Forsand ble meldt savnet for over ei uke siden. Politiet har fortsatt ikke noe konkret informasjon i saken.

– Publikum er svært imøtekommende og behjelpelig, men politiet har fremdeles ikke noe konkret informasjon om hvor den savnede kvinnen er eller hvorfor hun har forsvunnet, skriver lensmann Odd-Bjørn Næss i Strand og Forsand lensmannsdistrikt i en pressemelding.

Tobarnsmoren fra Forsand ble sist sett på Oanes ferjekai rundt klokka 23 onsdag 16. april.

Les også: Helikopter i letingen etter savnet kvinne i Rogaland

Fredag ble det satt inn helikopter i letingen etter kvinnen. Lørdag ble søk i sjøen avsluttet, og søndag vil det bli foretatt nye søk på land.

Politiet er svært interessert i tips fra folk som har observert kvinnen. Blant annet har de bedt passasjerer som var på Høgsfjordferja sent på kvelden 16. april og natt til skjærtorsdag 17. april om å melde seg.

Les også: Savnet kvinne i Rogaland kan ha blitt sett på ferge

Den 36-årige kvinnen er opprinnelig fra Tyskland og snakker godt norsk med tysk aksent. Hun er cirka 170 cm høy og har normal kroppsbygning med langt, lyst krøllete hår.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus