Tidligere Stoltenberg-rådgiver blir reklamemann

Sindre Fossum Beyer (til venstre), her sammen med Jens Stoltenberg, går fra jobben som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet til reklamebransjen. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sindre Fossum Beyer (til venstre), her sammen med Jens Stoltenberg, går fra jobben som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet til reklamebransjen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sindre Fossum Beyer, som var rådgiver for Jens Stoltenberg ved Statsministerens kontor, forlater den nåværende stillingen som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet og begynner som reklamekonsulent hos reklamebyrået Try.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fossum Beyer har vært politisk rådgiver ved Statsministerens kontor, informasjonssjef ved Arbeiderpartiets hovedkontor og er i dag kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Han har vært sentral i arbeidet med Aps valgkampanjer og har nå fått ny jobb i reklamebyrået Try, som har stått for utforming og gjennomføring av Aps valgreklamekampanjer i flere år, skriver Dagens Næringsliv.

– Jeg har lyst til å prøve noe annet etter mange år i politikken, sier 36-åringen.

Fossum Beyer er utdannet sivilmarkedsfører. Som konsulent hos Try skal han jobbe bredt med kommunikasjon, og det er dermed sjanse for at han kan få Ap som klient.

Les også: Stoltenberg avviser statsministercomeback

– Jeg skal jobbe med PR, kommunikasjon og reklame, og kommer ikke til å jobbe som lobbyist, men jeg vil ikke glemme min politiske kunnskap. Politisk erfaring er nyttig i alle prosesser, sier han.

Fossum Beyer trekker fram at Try ikke opererer med hemmelige kunder, men åpne kundelister.

Han begynner i den nye jobben i august.

Personvernpolicy