Meny

Jomfrutur ble siste reis for million-russebuss

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En russebuss sto fredag kveld i full fyr i Åsane i Bergen. Ingen ble skadd, men tre års arbeid og investeringer på 2 millioner kroner gikk tapt da russen la ut på sin første og siste tur med russebussen The Last Trip.

Det var rundt 20 personer om bord på bussen.

– Det er ingen som er skadd. Alle var ute av bussen da vi kom fram, opplyser operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NTB.

Bussen begynte å brenne på motorveien ved Eidsvåg, opplyser brannvesenet i Bergen. Den ble stående i en busslomme ved påkjørselen til E16 fra Ervikveien mot bydelen Åsane.

Bussen, som var på vei til et russetreff nord i Bergen, fikk store skader, skriver Bergens Tidende.

– Vi har jobbet med bussen i tre år. Dette var den første turen vi skulle ha, sier Knut Greve Rokne (19) fra Fana gymnas. Han opplyser at bussen har 27 eiere og at de fredag kveld skulle kjøre noen jenter til en innvielsesfest på travbanen. Russen hadde brukt 2 millioner kroner på å sette bussen The Last Trip i stand, forteller Rokne.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus