Meny

Full mann forsøkte å «kapre» fly

Et passasjerfly ble forsøkt kapret og tvunget til å lande på den indonesiske øya Bali, melder indonesisk fjernsyn. Flyet skal være et Virgin Blue-fly av typen Boeing 737-800. Foto: Shaun Garrity fra Mitchiham, Australia (CC by).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et passasjerfly ble tilsynelatende forsøkt kapret og måtte lande på den indonesiske øya Bali fredag.

En passasjer har blitt pågrepet i Indonesia etter et tilsynelatende forsøk på å kapre et fly som landet på flyplassen i Bali.

Flyet tilhører det australske selskapet Virgin Blue, meldte fjernsynsselskapet MetroTV og viser til en talsmann for Indonesias luftforsvar.

Flyet var på vei fra Brisbane i Australia.

Politiet har uttalt til indonesisk fjernsyn at en passasjer forsøkte å ta seg inn i cockpiten og ta kontroll over flyet, men at vedkommende siden ble pågrepet, melder BBC.

En indonesisk talsmann for luftforsvaret sier til BBC at soldater tok seg inn på flyet.

En talsmann for Virgin sier til indonesisk fjernsyn at mannen var full og at flyet ikke ble kapret.

Virgin Australia Airlines, tidligere Virgin Blue Airlines, er Australias nest største flyselskap og den største flåten som bruker Virgin-merket.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus