Meny

Enda en russebuss med for mange om bord

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo-politiet avskiltet natt til fredag en russebuss som hadde 16 passasjerer for mye. Bussen ble avskiltet og sjåføren fikk førerkortet beslaglagt. Et døgn tidligere skjedde det samme med en russebuss i Bærum.

– Russebussen ble stanset med 43 passasjerer om bord, opplyste operasjonssentralen i Oslo politidistrikt ved 2-tiden natt til fredag.

Bussen ble stanset i Maridalen i Oslo. Det var andre døgn på rad at en russebuss i Oslo-distriktet ble avskiltet fordi den hadde for mange passasjerer og at sjåføren fikk førerkortet beslaglagt.

Les også: Politiet avskiltet russebuss - hadde 24 passasjerer for mye om bord

Forrige tilfelle skjedde natt til torsdag like ved Sandvika i Bærum.

Der stanset politibetjenter fra Asker og Bærum politidistrikt en russebuss med 54 russ og en sjåfør om bord.

– Vi stopper og kontrollerer russebusser jevnt og trutt, nettopp fordi det kanskje kan være for mange om bord. Denne bussen var registrert for 30 personer. Loven gjelder for alle, og det er ingen unntak for russebussene, sa operasjonsleder Marlow Grandalen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB torsdag morgen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus