Meny

Siktet NTNU-student døde av skadene

Den 30 år gamle studenten fra Iran som ble siktet for å ha forsøkt å drepe en mann med saks i Trondheim søndag, døde på St. Olavs hospital tirsdag. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 30 år gamle studenten fra Iran som ble siktet for å ha forsøkt å drepe en mann med saks i Trondheim søndag, døde på St. Olavs hospital tirsdag.

Angrepet på ekteparet skjedde på Gløshaugen like ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim.

Rett etter at han tok kontakt med paret, skal han ha angrepet mannen med saksen.

Han ble påført minst to stikk i brystregionen før iraneren løp fra stedet. Den skadde mannen klarte å se hvor gjerningsmannen tok veien, og fikk hjelp av en vekter som fulgte etter mannen med bil.

Les også: Siktet student fortsatt livstruende skadd etter sakseangrep

30-åringen ble pågrepet av politiet rundt 500 meter fra åstedet. Han hadde livstruende stikkskader i overkroppen og ble kjørt til sykehus. Politiet er ikke sikre på hvordan han pådro seg skadene, men vet at de ikke oppsto under angrepet.

– Han døde av skadene. Vi fikk melding fra sykehuset om dette tirsdag ettermiddag, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Adresseavisen.

Les også: Student gikk til angrep med saks i Trondheim

Ifølge politiet kjente ikke offeret og gjerningsmannen hverandre fra før, og det skal ikke ha vært kontakt mellom de involverte før angrepet skjedde.

Politiet i Trondheim foretar tekniske undersøkelser og etterforsker saken. De var tirsdag i kontakt med mannens pårørende i Iran.

Den iranske studenten er ikke kjent for politiet tidligere, og politiet har ikke gått ut med noen teorier om hvorfor han gikk til angrep.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus