Meny

Fire til legevakt etter brann i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To voksne og to barn ble natt til onsdag sendt til legevakten for kontroll etter en brann i en leilighet på Høybråten i Oslo. Brannen skyldtes trolig tyvkobling av det elektriske anlegget.

Politiet fikk først melding ved 23-tiden om røyk eller gnist fra et tak på en bolig nær Høybråten stasjon. Flere beboere valgte å evakuere seg selv, opplyste operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

En time senere ble det klart at det kun var gnister som hadde oppstått, i forbindelse med et strøminntak. Hafslund sendte mannskaper til stedet for å undersøke saken videre, og i mellomtiden kunne de evakuerte flytte inn igjen. Ingen var skadd.

Ved 3.30-tiden fikk politiet ny melding om røyk fra det samme stedet. Framme på stedet oppdaget nødetatene at det var brann i en ubebodd leilighet. Fire personer som oppholdt seg i bygningen, blant dem to barn, ble sendt til legevakten for sjekk.

– Årsak til røykutviklingen er trolig tyvkobling av det elektriske anlegget i første etasje, opplyser politiet.

Hafslund så seg nødt til å koble fra strømmen til hele bygningen, og i påvente av reparasjoner måtte beboerne finne andre steder å tilbringe natten.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus