Meny

Siktet student fortsatt livstruende skadd etter sakseangrep

En person er stukket i brystet ved NTNU på Gløshaugen søndag ettermiddag. Her blir den antatte gjerningsmannen ivaretatt av ambulansepersonell. Foto: Henrik Sundgård / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilstanden er fortsatt livstruende for studenten som er siktet for å ha forsøkt å drepe en annen mann med saks i Trondheim søndag.

Det er ifølge politiet uvisst når det vil la seg gjøre å avhøre den siktede mannen etter sakseangrepet i Trondheim 1. påskedag. Den siktede, en 30 år gammel iransk statsborger, gikk til angrep på en annen mann og påførte ham minst to stikk i brystet.

Hendelsen skjedde like ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim.

Etter overfallet sprang 30-åringen fra stedet, men ble pågrepet av politiet rundt 500 meter unna. Han hadde da livstruende stikkskader og ble sendt til sykehus for behandling.

Bakgrunn: Student gikk til angrep med saks i Trondheim

– Han er fortsatt kritisk skadd og ikke kontaktbar for politiet, sier politioverbetjent Geir Ole Momyr ved Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB tirsdag ettermiddag.

Politiet er ikke sikre på hvordan mannen pådro seg skadene, men er sikre på at skadene ikke oppsto da han gikk til angrep på mannen.

Ifølge politiet kjente ikke offeret og gjerningsmannen hverandre fra før, og det skal ikke ha vært kontakt mellom de involverte før angrepet skjedde.

Den iranske studenten er ikke kjent for politiet tidligere, og politiet har ingen teorier om hvorfor han gikk til angrep.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus