Motorsyklister i masseslagsmål i Sarpsborg

Et tosifret antall medlemmer av MC-klubben Outlaws havnet natt til tirsdag i et masseslagsmål på et utested i Sarpsborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet om saken klokken 0.35.

– Vi fikk melding om masseslagsmål på et serveringssted hvor medlemmer av MC-klubben Outlaws er involvert, opplyser operasjonssentralen i Østfold politidistrikt.

Omstendighetene rundt voldsutgytelsen var natt til tirsdag ukjent, men politiet har grunn til å tro at slagsmålet på puben ble startet av en eller flere av de som politiet innbrakte. En mann ble slått i ansiktet, men ønsket ikke å anmelde saken.

13 menn iført Outlaws-drakt valgte å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra stedet. Tre andre menn ble innbrakt og blir anmeldt for ordensforstyrrelse, forulemping av politiet og for ikke å ha etterkommet politiets pålegg om å fjerne seg.

Personvernpolicy