Meny

God glid i påsketrafikken

Trafikken overvåkes fra Vegtrafikksentralen i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nesten ingen køer og ingen ulykker å snakke om. Slik oppsummerer Vegtrafikksentralen påsketrafikken 2. påskedag.

– Det går fint og rolig for seg. Det har vært en god del biler på veiene, men ikke nok til at det blir køer, sier trafikkoperatør Trude Lindstad til NTB ved 21-tiden mandag.

Trafikken denne påsken har vært blant de roligste hun har opplevd.

– Det har vært veldig rolig i hele dag. Det er ingen ulykker å snakke om, sier Lindstad.

For mange påskebilister sørpå er Minnesund-brua et kjent, men kanskje ikke fullt så kjært veimerke på veien hjem fra påskefjellet. Men i år har det ikke vært kø på brua, opplyser Lindstad.

– Mange har ringt og spurt om det er kø der, og fått beskjed om at det er det ikke. Ingen har ringt tilbake og sagt at vi tok feil, sier hun.

Oppland Arbeiderblad melder imidlertid at trafikken gikk tregt gjennom riksvei 4 i nordgående retning, spesielt ved rundkjøringene ved Mjøsstranda.

– Det er stort sett sammenhengende køer på veiene, men trafikken går veldig pent, opplyser Marianne Brun, operasjonsleder ved Gjøvikpolitiet, til avisa.

Derimot var det en del trafikk søndag ettermiddag og natt til mandag, med kødannelser flere steder, opplyser Vegtrafikksentralen.

I Rogaland ble 53 bilister tatt i fartskontroller i Bjerkreim, Gjesdal og Søredalen, skriver Rogalands Avis. I Troms og Finnmark mistet tolv personer lappen i påsketrafikken, mens 285 fikk fartsbøter, melder Finnmark Dagblad.

I Trøndelag melder politiet om sakte kø fra Klett inn til Trondheim, men ellers lite problemer.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus