Meny

Fettere fikk rekordhai på kroken

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I én time kjempet fetterne for å dra den digre haien i land. Da de skulle frakte den bort , var det knapt plass på lasteplanet.

Fetterne Earnie og Joey Polk var ute og fisket fra land et sted i Florida langs Gulfkysten, da en nesten 3,5 meter lang og 365 kilo tung makrellhai beit på kroken. Det ble en én times lang kamp for de to erfarne haifiskerne for å få dratt den digre haien i land. De fikk også hjelp av en tredje fetter.

Se video av haifiskingen øverst i artikkelen.

Polk-fetterne hadde egentlig ikke tenkt å gå offentlig ut med fangsten, men ble «avslørt» da noen tok et bilde av haien på lasteplanet på en bensinstasjon. Haien fikk knapt plass.

Dette bildet «avslørte» haifangsten.Dette bildet «avslørte» haifangsten.

Se også: Vill kamp mot kjempefisk

Nå viser det seg at fangsten kan være en ny verdensrekord: Den største makrellhaien noen gang fisket fra land. De to mennene har i så fall tre verdensrekorder innen haifisking.

Se også: Fikk fisk med mennesketenner

Ifølge fetterne slippes de aller fleste haiene de fisker ut igjen. Men rekordhaien de tok i påsken, skal ha vært for utslitt til å svømme tilbake ut i havet. Den ble dermed hovedingrediensen i en grillfest for venner of familie.

Se også: De overlevde haiangrepene

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus