Gjenopptar letingen etter savnet mann i Hordaland

Illustrasjonsfoto: Morten Holm (NTB scanpix)
Illustrasjonsfoto: Morten Holm (NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannskaper både på sjøen og langs strand fortsetter torsdag søket etter en mann i 60-årene som politiet tror falt i sjøen ved Osterøy i Hordaland onsdag kveld

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Letingen i Osterfjorden ble innstilt i løpet av natten på grunn av dårlige leteforhold, men da det lysnet torsdag morgen, fortsatte søket etter mannen.

– Det er ufyselig vær, men nå driver de med finsøk, så da har ikke været så stor betydning, forklarer redningsleder Andreas Bull ved Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Politiet fikk melding om en kantret båt i Osterfjorden tidlig onsdag kveld, og en redningsaksjon ble iverksatt i løpet av kort tid. Politiet mener mye tyder på at mannen i 60-årene falt over bord.

Kystvaktskipet Sortland søker torsdag i det aktuelle området i Osterfjorden sammen med fire andre båter. I tillegg driver bakkemannskaper fra Røde Kors strandsøk.

Det er ikke satt inn helikopter i letingen skjærtorsdag.

– Både luftambulanse og redningshelikopter gjennomsøkte området, så nå er det viktig å følge opp med et finsøk langs land, og der har vi satt inn godt med ressurser, sier Bull til NTB.