Gjenopptar letingen etter savnet mann i Hordaland

Illustrasjonsfoto: Morten Holm (NTB scanpix)
Illustrasjonsfoto: Morten Holm (NTB scanpix)

Mannskaper både på sjøen og langs strand fortsetter torsdag søket etter en mann i 60-årene som politiet tror falt i sjøen ved Osterøy i Hordaland onsdag kveld

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Letingen i Osterfjorden ble innstilt i løpet av natten på grunn av dårlige leteforhold, men da det lysnet torsdag morgen, fortsatte søket etter mannen.

– Det er ufyselig vær, men nå driver de med finsøk, så da har ikke været så stor betydning, forklarer redningsleder Andreas Bull ved Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Politiet fikk melding om en kantret båt i Osterfjorden tidlig onsdag kveld, og en redningsaksjon ble iverksatt i løpet av kort tid. Politiet mener mye tyder på at mannen i 60-årene falt over bord.

Kystvaktskipet Sortland søker torsdag i det aktuelle området i Osterfjorden sammen med fire andre båter. I tillegg driver bakkemannskaper fra Røde Kors strandsøk.

Det er ikke satt inn helikopter i letingen skjærtorsdag.

– Både luftambulanse og redningshelikopter gjennomsøkte området, så nå er det viktig å følge opp med et finsøk langs land, og der har vi satt inn godt med ressurser, sier Bull til NTB.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus