Savnet turgåer funnet død nord for Bodø

En mann i 30-årene som ble meldt savnet nord for Bodø torsdag formiddag, er funnet omkommet ved Steigtind, der letingen har foregått.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som kom fra Bodø, ble funnet etter cirka en halv times søk med et redningshelikopter på nordsiden av fjelltoppen. Så langt tyder alt på at dette er et tragisk uhell, opplyser Salten politidistrikt torsdag ettermiddag.

Politiet fikk melding om at mannen var savnet klokka 9.35 torsdag. Han ble funnet klokka 11.10. I tillegg til redningshelikopteret søkte Røde Kors-mannskap etter mannen.

Bodøværingen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra en fjelltur til avtalt tid onsdag kveld. Siste kontakt med ham var mellom klokka 18 og 19 onsdag da han sendte tekstmelding til sin kjæreste om at han var ved foten av Steigtind og var på tur opp til toppen.

Steigtind er et populært mål, særlig på grunn av utsikten over Lofoten, men terrenget er svært bratt og ulendt. Fjellet ligger rundt 20 kilometer nord for Bodø sentrum.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus