Kvinne ranet av væpnede menn i Orkdal

Politiet i Sør-Trøndelag jakter på to gjerningsmenn som maskerte og væpnet med pistoler skal ha ranet en eldre kvinne på en gård i Orkdal kommune.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen er brakt til lege, men ifølge politiets opplysninger er hun ikke alvorlig fysisk skadd. Minst to gjerningsmenn sto bak ranet av kvinnen, som var alene hjemme på gårdsbruket i Søvasskjølen, ifølge politiet.

Politiet ber personer som kan ha sett noe mistenkelig eller sett to menn eller en bil i området, om å melde seg.

I en pressemelding begrenser politiet beskrivelsen av gjerningsmennene til at de snakker norsk uten aksent, var maskert og væpnet med pistoler.

– Ran av en eldre kvinne er noe av det styggeste som kan skje. Vi har selvfølgelig høyeste prioritet på denne saken nå, sier Kimo, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Hennes sønn meldte fra til politiet om hendelsen klokken 9.10, og politiet antar at ranet skjedde mellom klokken 8 og 9 torsdag morgen. Torsdag formiddag gjennomfører politiet tekniske undersøkelser på ransstedet. Politiet har i tillegg bevæpnet patruljer i jakten på ranerne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus