Se Zlatan snike seg innpå Mourinho

Zlatan Ibrahimovic overrasker Jose Mourinho etter ferdigspilt kamp. Foto: Skjermdump ChelseaTV (YouTube)
Zlatan Ibrahimovic overrasker Jose Mourinho etter ferdigspilt kamp. Foto: Skjermdump ChelseaTV (YouTube)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Man kan aldri være helt trygg for Zlatan Ibrahimovic. Det fikk Chelsea-trener José Mourinho erfare etter gårsdagens seier mot PSG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

PSG-stjernen ZLatan Ibrahimovic lot tydeligvis ikke gårsdagens knappe nederlag i Champions League-kvartfinalen gå ut over det personlige forholdet til Chelsea-manager José Mourinho.

Mens Mourinho lar seg intervjue av londonklubbens egen YouTube-kanal, sniker Zlatan seg innpå ham bakfra. Etter en dult i siden får Mourinho en klem og lykkeønskninger videre i mesterligaen, i det som ser ut som et hjertelig gjensyn.

Les også: Innbytterne sikret dramatisk Chelsea-avansement

Mourinho trente Zlatan i italienske Inter fra 2008 til 2009, da Zlatan gikk til Barcelona. Forholdet mellom de to fotballgigantene skal ikke alltid ha vært idyllisk i Inter, men mye tyder på at de nå har sluttet fred.

Chelsea slo PSG 2-0 i gårsdagens returoppgjør i London, og sikret seg dermed avansement med 3-3 til sammen og flest bortemål. Mourinho kom nok en gang i fokus etter 2-0-målet, da han forlot trenerboksen og spurtet nedover sidelinjen for å mane spillerne til å forsvare seg de siste minuttene av kampen.