Se Zlatan snike seg innpå Mourinho

Zlatan Ibrahimovic overrasker Jose Mourinho etter ferdigspilt kamp. Foto: Skjermdump ChelseaTV (YouTube)
Zlatan Ibrahimovic overrasker Jose Mourinho etter ferdigspilt kamp. Foto: Skjermdump ChelseaTV (YouTube)

Man kan aldri være helt trygg for Zlatan Ibrahimovic. Det fikk Chelsea-trener José Mourinho erfare etter gårsdagens seier mot PSG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PSG-stjernen ZLatan Ibrahimovic lot tydeligvis ikke gårsdagens knappe nederlag i Champions League-kvartfinalen gå ut over det personlige forholdet til Chelsea-manager José Mourinho.

Mens Mourinho lar seg intervjue av londonklubbens egen YouTube-kanal, sniker Zlatan seg innpå ham bakfra. Etter en dult i siden får Mourinho en klem og lykkeønskninger videre i mesterligaen, i det som ser ut som et hjertelig gjensyn.

Les også: Innbytterne sikret dramatisk Chelsea-avansement

Mourinho trente Zlatan i italienske Inter fra 2008 til 2009, da Zlatan gikk til Barcelona. Forholdet mellom de to fotballgigantene skal ikke alltid ha vært idyllisk i Inter, men mye tyder på at de nå har sluttet fred.

Chelsea slo PSG 2-0 i gårsdagens returoppgjør i London, og sikret seg dermed avansement med 3-3 til sammen og flest bortemål. Mourinho kom nok en gang i fokus etter 2-0-målet, da han forlot trenerboksen og spurtet nedover sidelinjen for å mane spillerne til å forsvare seg de siste minuttene av kampen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus