Hazard ute noen uker

UTE I TRE UKER? Eden Hazard forlater her Stamford Bridge tirsdag i møtet med franske PSG: Nå er det usikkert hvor lenge belgieren er satt ut med skade. Foto: NTB scanpix
UTE I TRE UKER? Eden Hazard forlater her Stamford Bridge tirsdag i møtet med franske PSG: Nå er det usikkert hvor lenge belgieren er satt ut med skade. Foto: NTB scanpix

Mesterligaens semifinale og møtet med Liverpool i fare for belgieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Belgieren måtte ut etter et drøyt kvarter i gårsdagens Mesterliga-møte med PSG i London.

– Han kom ut til siden etter ti minutter og sa at det ikke gikk. Han hadde problemer med leggen, og det er muskelen, sa Mourinho etter kampen.

Onsdag skriver The Daily Mail at Hazard er ute i to-tre uker. Det betyr at semifinalen i Mesterligaen og stormøtet i Premier League mot Liverpool, er i fare. Kampene spilles henholdsvis 22/23. april og 27. april.

Hazard har vært Chelseas kanskje beste spiller så langt i år og vil bli savnet dersom han blir satt på sidelinjen i en lengre periode.

Chelsea snudde Mesterliga-kvarten til sin fordel og avansement etter 2-0 hjemme mot franske PSG tirsdag. Engelskmennene tapte 1-3 i Paris, men gikk videre på bortemålsregelen.

Spanske Real Madrid tok seg også videre til semifinalen tirsdag. Lagte tapte riktignok 0-2 mot tyske Borussia Dortmund, men vant 3-0 hjemme i Madrid og gikk videre med 3-2 sammenlagt.

Onsdag spilles kvartfinalene Bayern München-Manchester United og Atlético Madrid-Barcelona. Begge disse kampene endte 1-1 i forrige uke.

Semifinalene trekkes førstkommende fredag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus