Mann tiltalt for incest, voldtekt og tvangsekteskap

En 50 år gammel mann er tiltalt for seksuell omgang med datteren sin fra hun var 12 år gammel. Han er også tiltalt for å ha voldtatt henne og truet henne til å inngå tvangsekteskap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tiltalen ble tatt ut i vinter, men er blitt kjent først nå. I juni må mannen møte i Gjøvik tingrett og svare for den svært alvorlige tiltalen.

Overgrepene mot datteren skal ha foregått fra sommeren 2005 og fram til høsten 2012. Ifølge tiltalen har han truet med å drepe jenta, samt at han har truet med og utsette henne, moren og broren for vold.

Han er også tiltalt for vold mot alle tre over en periode på mer enn ti år. Barna skal også ha vært vitner til at moren ble mishandlet.

Datteren skal også ha blitt truet til å inngå tvangsekteskap høsten 2012, noen få dager før hun fylte 20. I forkant skal hun ha fått beskjed om at hun kom til å angre dersom hun ikke giftet seg med den mannen faren hadde valgt til henne, og at faren ville «gjøre noe» med kjæresten hennes.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus