Vill biljakt gjennom Birmingham endte på taket i busskur

Biltyvene suste gjennom byen i over 140 km/t med politiet i hælene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag forsøkte en politipatrulje å stanse en bilist som kjørte på rødt lys i Storbritannias nest største by.

Den 31 år gamle mannen som hadde en 29 år gammel kvinnelig passasjer i en Fiat Punto, valgte da heller å sette klampen i bånd, men den planen fungerte heller dårlig. Etter kun tre minutter endte jakten med at bilen kom feil ut av en rundkjøring, traff fortauskanten, snurret rundt på taket og endte i et busskur.

Se biljakten fra politiet dashbordkamera i videoen øverst i artikkelen.

Politiet fikk raskt kontroll på de to, som slapp fra velten med kun mindre skader. Politiet melder at de på den korte biljakten rakk å komme opp i en hastighet på 144 kilometer i timen.

Se også: Stjal tre biler og fireåring i vill biljakt

– Bilen ble kjørt på en svært farlig måte og dersom noen hadde stått ved fortauskanten kunne konsekvensene blitt langt mer dramatiske, sier Andy Edwards i West Midlands-politiet i en pressemelding.

Politiet mistenker at bilen er stjålet, men har foreløpig ikke funnet bilens rettmessige eier.

Livsfarlige biljakter gjennom tett bebodde strøk er langt fra noe nytt. Se også denne hasardiøse biljakten gjennom Lillestrøm sentrum fra 2011:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus