Sverige-spor styrket etter gullsmedran i Oslo

Gullsmedbutikken Sheikh Enterprises i Schweigaards gate på Grønland i Oslo som ble ranet av fire menn like etter klokka 12 lørdag. (Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix)
Gullsmedbutikken Sheikh Enterprises i Schweigaards gate på Grønland i Oslo som ble ranet av fire menn like etter klokka 12 lørdag. (Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix)

Fortsatt er ingen pågrepet etter gullsmedranet i Oslo i helgen. Politiet er imidlertid temmelig sikre på at sporene peker i retning av ransmiljøer i Sverige.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter ranet på Grønland har Oslo-politiet fått inn en rekke tips som de betegner som verdifulle, forteller politiinspektør Einar Aas, leder av seksjon for organisert kriminalitet.

– Vi holder alle muligheter åpne, men det er opplysninger som peker i retning Sverige. Holdepunktene for det er styrket, sier Aas til NTB.

Les også: Krimekspert kobler gullsmedranerne til Sverige

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum i saken. Spesielt gjelder det informasjon knyttet til fluktbilen – en svenskregistrert Audi – som ble funnet utbrent i Heimdalsgata, bare noen hundre meter fra gullsmedbutikken Sheikh Enterprises.

– Vi mangler observasjoner knyttet til bilbrannen. Vi er også interessert i bilder tatt på åstedet og funn av utstyr eller bekledning, sier politiinspektøren.

Bakgrunn: Avfyrte skudd under væpnet ran på Grønland

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus