Lik funnet i sjøen utenfor Florø

Søndag ettermiddag ble det funnet et lik flytende i sjøen like utenfor øya Oddane sør for Florø i Sogn og Fjordane. Politiet jobber nå med å få finne ut hvem vedkommende er.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Sogn og Fjordane politidistrikt bærer liket preg av å ha ligget i sjøen en stund. Den omkomne skal obduseres ved Gades Institutt i Bergen.

Politiet gikk ikke ut med opplysningene om funnet før mandag morgen. Det var turgåere i området som meldte fra om hva de hadde sett i sjøen.

– Politiet har vært på stedet og sikret det som skal sikres, og vi er nå i ferd med å starte en etterforskning for å finne ut hvem dette kan være, sier politistasjonssjef Robert Veseth i Flora til NRK. Politiet skal ikke ha mistanke om noe kriminelt.

Politiet jobber blant annet med en oversikt over hvem som er savnet i området de siste årene.

Ifølge Fædrelandsvennen er det aktuelt å sjekke likfunnet opp mot både en savnet fisker fra båten Carina som gikk ned mellom Farsund og Lyngdal i Vest-Agder 12. februar, samt en 24 år gammel mann fra Lyngdal som falt i sjøen ved Lindesnes fyr samme dag.

Dykkere skal for øvrig etter planen tirsdag ta seg ned til vraket av Carina og hente opp den andre fiskeren som ligger inne i båten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus