Navarsete fikk gjenåpnet omstridt Facebook-gruppe

Senterpartiets leder Liv Signe Navarsete sørget for å at en omstridt Facebook-gruppe ble reåpnet. Foto: NTB scanpix.
Senterpartiets leder Liv Signe Navarsete sørget for å at en omstridt Facebook-gruppe ble reåpnet. Foto: NTB scanpix.

Senterpartiet valgte å stenge en lukket Facebook-gruppe etter sterke personangrep i nestlederstriden. Forrige uke ble den åpnet igjen etter at avtroppende partileder Liv Signe Navarsete grep inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sterke beskyldninger og personangrep hadde gått så langt at den fungerende ledelsen med Trygve Slagsvold Vedum og Ola Borten Moe valgte å stenge gruppen for to uker siden.

Liv Signe Navarsete var imidlertid uenig i vurderingen og deltok onsdag på et telefonmøte i sentralstyret der saken ble tatt opp.

Med et knapt flertall i ryggen tvang partilederen igjennom at forumet skulle gjenåpnes, opplyser flere kilder til Dagens Næringsliv.

Les også: Navarsete beskyldes for løgn og mistenkeliggjøring

Navarsete fikk i slutten av februar konstatert virus på balansenerven og har siden vært sykmeldt. Hun varslet i januar at hun skal gå av som partileder.

Senterpartiet skal både velge ny ledertrio og nytt sentralstyre på det ekstraordinære landsmøtet som holdes på Lillestrøm mandag 7. april.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus