Tamara brakk to fingre da hun skulle redde hunden fra heiskvelning

Idet heisen i 12. etasje begynner å gå nedover, trekkes Tamaras 50 kilo tunge rottweiler etter halsen opp til toppen av heisdøren. Panisk prøver Tamara å få ham fri.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg var sikker på at jeg så på ham dø, sier Tamara Seibert til The Toronto Sun.

Hendelsen fant sted i Toronto i Canada i begynnelsen av mars, da Tamara skulle ta med seg hunden sin Vado og en venns pitbull, fra leiligheten sin i 12. etasje ned til garasjeanlegget i kjelleren.

Idet heisen begynner å nedover, setter båndet til Vado seg fast i heisdøren, og Vado trekkes opp fra gulvet.

Det hele ble fanget opp av overvåkingskameraet i heisen. Se videoen øverst i artikkelen.

Tamara forsøkte å stoppe heisen ved å trykke på alarmknappen. Da det ikke fungerte, prøvde hun desperat å få båndet av hunden. Men det var først da båndet til Valdo røk, at hunden deiset i bakken.

Tamara brakk to fingre i forsøket på å redde Valdo. Torsdag delte hun videoen på Facebook-siden sin i et forsøk på å advare andre.

For det er ikke første gang en hund nesten er blitt kvalt på denne måten. I Russland ble denne hunden sittende fast, denne gangen på utsiden av heisen:

[video id="N_S0dekXCUqGkNe1d9ZUHw" width="680" height="382"]

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus