Dyttet mannen utfor stup åtte dager etter bryllupet:

Drapskona dømt til 30 års fengsel

En nygift brud, som etter få dagers ekteskap dyttet mannen utfor et stup i Montana i USA, må tilbringe de neste 30 årene bak fengselsmurene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dramaet fant sted i Glacier National Park i Montana i juli i fjor, bare åtte dager etter at 22 år gamle Jordan Linn Graham hadde giftet seg med 25 år gamle Cody Lee Johnson.

Under et besøk i den populære nasjonalparken dyttet Graham ham utfor en klippe. Da han senere ble meldt savnet, hevdet hun at hun ikke ante hva som hadde skjedd med ham.

Få bakgrunnen for saken i videoen øverst i artikkelen.

Graham opprettet deretter en falsk epost-konto, der hun utga seg for å være en venn av ektemannen og fortalte at han hadde dratt på heisatur med kamerater.

Politiet fattet imidlertid mistanke og innledet etterforskning. Graham viklet seg inn i et nett av løgner, men venner hadde hun tidligere fortalte hvordan hun angret på hele ekteskapet.

Se også: Sjokkerende bevis mot drapskona

Se videoen under der Graham forsøker å lure politiet:

(Artikkelen fortsetter under videoen)

I desember la hun endelig kortene på bordet og ledet politifolkene til stedet der hun hadde dyttet mannen utfor.

Les også: Drapskona forsøkte å sette politiet på villspor

Siden Graham tilsto drapet, slapp hun livsvarig fengsel. Dommen lyder i stedet på 30 år bak murene, uten mulighet til prøveløslatelse.

– Jeg satt og ventet på at hun skulle beklage drapet på mannen, men hun gjorde aldri det, konstaterte dommeren Donald Molloy.

Les også: Drapskona: - Ja jeg dyttet han utfor stupet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus