Åpen for alle - alltid

To til sykehus etter rekkehusbrann i Vestfold

Det brant kraftig i et rekkehus på Eik utenfor Tønsberg torsdag morgen. Alle personene som bor i rekkehuset kom seg ut av leilighetene. En person ble sendt til sykehus med røykskader. Foto: Peder Gjersøe (NTB scanpix)
Det brant kraftig i et rekkehus på Eik utenfor Tønsberg torsdag morgen. Alle personene som bor i rekkehuset kom seg ut av leilighetene. En person ble sendt til sykehus med røykskader. Foto: Peder Gjersøe (NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

En person ble sendt til sykehus med røykskader og en annen til legevakt etter en rekkehusbrann på Eik utenfor Tønsberg torsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rekkehuset i Sildreveien består av fire leiligheter og brannen i den ene av leilighetene spredte seg til to leiligheter ved siden av. To av leilighetene er helt utbrent, opplyser brannvesenet på Twitter.

Alle personene som bor i rekkehuset ble evakuert. En mann i 40-årene ble kjørt til Sykehuset Vestfold i Tønsberg med røykskader, mens en kvinne i 70-årene ble kjørt til legevakt, opplyser Vestfold politidistrikt på Twitter.

Det var full overtenning da brannvesenet var på plass like før klokka 7.30, sier vaktleder Fred Olav Korsgården ved 110-sentralen til Tønsbergs Blad.

Brannvesenet tok seg inn i leilighetene for å lete etter personer, men alle hadde kommet seg ut.

I 9-tiden melder politiet at alle beboerne i leilighetene som ikke ble totalskadd, har kunnet flytte tilbake.