Sofa skapte kaos på E18

En sofa på ville veier førte til kollisjon og trafikkvanskeligheter på E18 ved Sandvika.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En privatbilist med fullastet og usikret henger skapte krøll i trafikken på E18 i retning Drammen tidlig tirsdag ettermiddag.

En sofa som sto på hengeren falt ned på veien i to deler, først i Høvik, så i Sandvika. Den første sofadelen ble truffet av en uheldig bilist som kom like bak.

– Her er det snakk om en henger med møbler som ikke var sikret på noen måte. Vi har beslaglagt førerkortet midlertidig, men føreren fikk tillatelse til å kjøre hjem, forteller operasjonsleder Jørgen Jacobsen ved Asker og Bærum politidistrikt til ABC Nyheter.

Se også: Livsfarlig forbikjøring på E18

En stund skal det ha hersket smått kaotiske tilstander på motorveien, siden sofadelene ble liggende i venstre kjørefelt. Sofadelen som ble påkjørt kilte seg godt fast under bilen, men det er ikke meldt om videre person- eller materiellskader. Veien er igjen åpen for normal trafikk.

Les også: Dette irriterer oss i trafikken

Faksimile: Skjermdump Asker og Bærum politidistrikt / Twitter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus