Jakter ny mistenkt i Madeleine-saken

Madeleine McCann har vært savnet siden 2007. Nå jakter politiet en ny mistenkt i saken. Foto: Ap
Madeleine McCann har vært savnet siden 2007. Nå jakter politiet en ny mistenkt i saken. Foto: Ap

Politiet leter etter serieovergriper med uhyggelig logisk fremgangsmåte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britiske etterforskere som jobber med Madeleine McCanns forsvinning, jakter nå en ukjent overgriper som skal ha forgrepet seg på fem barn i Portugal fra 2004 til 2006, skriver BBC.

Fremgangsmåten stemmer uhyggelig godt overens med hvordan Madeleine forsvant: Mannen skal ha brutt seg inn i feriehus der britiske familier holdt til, og forgrepet seg på jentene i sengene deres. De fem jentene var mellom syv og ti år da overgrepene fant sted.

Les også: Tror ranere kan ha bortført Madeleine

– Dette er veldig alvorlige lovbrudd som ingen har blitt siktet for. Vi trenger å utelukke denne mannen fra etterforskningen vår og undersøke om handlingene kan knyttes til Madeleines forsvinning, sier sjefsetterforsker Andy Redwood.

Politiet beskriver mannen som solbrun og mørkhåret, og sier at det haster med å finne mannens identitet, skriver BBC.

Les også: – Aldri vært nærmere et svar på hva som hendte

Madeleine McCann forsvant fra Algarve-området i Portugal i 2007, da hun var tre år gammel. Den britiske trebarnsfamilien var på ferie i området. Foreldrene hevder at Madeleine var borte da de kom tilbake til huset fra et restaurantbesøk.

For øyeblikket har politiet en mappe med 38 personer de er spesielt interessert i. De jobber også med opplysninger om til sammen 530 kjente overgrepsmenn.

Personvernpolicy