Brende utsetter Midtøsten-tur på grunn av Ukraina

AVLYSER: 15
MARS
2014
LØR
09:27
 
 
 
 
Brende utsetter Midtøsten-tur på grunn av UkrainaID: 9927997

Oslo (NTB): Utenriksminister Børge Brende utsetter den planlagte turen til Midtøsten kommende uke. Grunnen er den spente situasjonen i Ukraina.
AVLYSER: Utenriksminister Børge Brende er opptatt av å følge situasjonen i Ukraina og reiser ikke på den planlagte turen til Midtøsten. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
AVLYSER: 15 MARS 2014 LØR 09:27 Brende utsetter Midtøsten-tur på grunn av UkrainaID: 9927997 Oslo (NTB): Utenriksminister Børge Brende utsetter den planlagte turen til Midtøsten kommende uke. Grunnen er den spente situasjonen i Ukraina. AVLYSER: Utenriksminister Børge Brende er opptatt av å følge situasjonen i Ukraina og reiser ikke på den planlagte turen til Midtøsten. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Utenriksminister Børge Brende utsetter den planlagte turen til Midtøsten kommende uke. Grunnen er den spente situasjonen i Ukraina.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser kommunikasjonssjef Henrik Width ved Norges ambassade i Tel Aviv til avisa Dagen.

– Ambassaden har fått opplyst at utsettelsen av rundreisen i Midtøsten først og fremst skyldes den spente situasjonen i Ukraina, forteller Width.

Trolig blir nytt tidspunkt for turen en gang før sommeren, men så langt er den ikke berammet i utenriksministerens planer.

Planen for turen var blant annet å få en oppdatering om fredsprosessen og arbeidet for en tostatsløsning for Israel og Palestina samt å få informasjon om den syriske flyktningsituasjonen i Libanon og Jordan.