ABC Nyheter/Spill – en spillportal som samler alt på ett sted!

ABC Nyheter/Spill – en spillportal som samler alt på ett sted!
ABC Nyheter/Spill – en spillportal som samler alt på ett sted!

ABC Startsiden er godkjent kommisjonær for Norsk Tipping og Rikstoto. Er du blant de som står i kø foran tippedisken hver lørdag?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har vi samlet de største spillene på ett sted, slik at du kan levere spillene dine direkte fra vår nye spillportal ABC Nyheter/Spill.

Spillportalen er et samarbeid mellom ABC Nyheter og landets største spilleaktører, Norsk Tipping og Rikstoto. Målet vårt har vært å samle den informasjonen du trenger, og å gjøre det enklere for deg å levere inn kupongene dine på nettet.

Hvordan spiller du?

For de travinteresserte har vi hentet inn tipsbonger fra noen av de beste ekspertene i Norge. Travspill fra Rikstoto finner du på de nye travsidene. Her finner du også oppdaterte nyheter innen hestesport. Du kan velge mellom å levere en egen kupong eller å kjøpe en andel. Hvis du velger andel, spiller du på lag med flere. Når flere spleiser på samme bong blir det flere hester på bongen, og dermed økte vinnersjanser. Ekspertene vi er tilknyttet gir deg mulighet til å kjøpe en andel – eller du kan levere din egen bong basert på ekspertenes tips.

De ulike spillene fra Norsk Tipping er samlet på tippesidene. Der finner du en oversikt over ukens premiepotter. På Oddsen har vi samlet de spillobjektene ekspertene våre mener er de beste. Inne på siden finner du også beskrivelser for hvordan du spiller de ulike spillene. Klikk på «Slik spiller du».

Hvor finner du spillportalen?

Fra Startsiden.no kommer du enkelt til å finne den nye spillportalen ved å klikke deg inn via boksen ABC Nyheter/Spill. Her kommer du også til å finne oppdatert informasjon om dagens eller ukens premier.

Norsk Tipping har utarbeidet gode retningslinjer for spillevett . Vi oppfordrer deg til å kontakte Hjelpelinjen, på telefon 800 800 40 eller via deres nettside, dersom du har noen spørsmål.

Vi i ABC Nyheter/Spill håper du liker den nye spillportalen, og ønsker deg lykke til!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus