18-åring alvorlig skadd da han totalvraket Ferrari

En 18 år gammel mann uten førerkort ble alvorlig skadd da han krasjet en Ferrari like ved en skolegård i Fredrikstad onsdag. En 18-åring som var passasjer, slapp unna med lettere skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Fredriksstad Blad mistenker politiet at bilen holdt veldig høy fart da ulykken skjedde. Det var ingen andre biler involvert i ulykken.

– Det vi vet, er at to unge gutter på 18 år kom kjørende nedover Knipleveien og mistet kontrollen på bilen, sier innsatsleder Arne Knoff Næss i Østfold politidistrikt til avisen.

Bilen skal ha endt sin ferd i skolegården på Trosvik barneskole i Fredrikstad. Vraket ble liggende på en ballspillplass som blir mye brukt både av elevene ved skolen og barna i en barnehage like ved siden av. Gressbanen var imidlertid klissvåt etter lang tid med regnvær, og derfor var den tom for lekende barn da ulykken skjedde.

– Dette kunne endt så mye verre. Tenk om plassen hadde vært full av elever? Da ville konsekvensene blitt langt større med tanke på skader, sier operasjonsleder Jo Vole.

De to 18-åringene ble kjørt til sykehuset i Fredrikstad i ambulanse. Politiet har ikke fått bekreftet tilstanden til de to guttene, bortsett fra at den ene har lettere skader og den andre mer alvorlige.