Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Vindafjord

En mann ble sittende fastklemt i bilen etter at tre biler mandag ettermiddag kolliderte i Ølen i Rogaland. Mannen skal ha fått alvorlige skader. To andre personer ble også skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde i 16-tiden mandag ettermiddag, og mannen ble sendt til Stavanger universitetssjukehus. To andre personer ble sendt til sykehus i Haugesund med ukjent skadeomfang, ifølge Haugesunds Avis.

Ulykken skal ifølge politiet ha skjedd etter at en bil stoppet for å svinge inn på en sidevei. Bilen som kom bak klarte ikke å stoppe og la seg derfor ut til venstre for deretter å frontkollidere med en møtende bil.

– Det virker som om det er fører i alle tre kjøretøyene er skadd. Vi har foreløpig ikke informasjon om at andre er involvert i denne ulykken, opplyser Rune Plassen, operasjonsleder i Haugesund og Sunnhordland politidistrikt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus